Gjuhë

Boeing 747-2U3B Phuket Air FS2004

INFORMACION

Përsëri një aeroplan shumë i bukur për freeware cilësi të jashtëzakonshme. Gjatë instalimit, mund të zgjidhni midis dy versioneve për të instaluar versionin "kapiten" me panelin në të majtë ose versionin "bashkëpilot" me panelin në të djathtë.

Phuket Air (Phuket Airlines Co. Ltd) është një linjë ajrore me seli në Bangkok, Tajlandë. Linja ajrore aktualisht specializohet në marrjen me qira të flotës së saj të Boeing 747 dhe 737

INFORMACION