Gjuhë

Boeing 757-200 ATA 25th vjetorin FS2004

INFORMACION

Modeli i bukur në ngjyrat e 25th vjetorit të kompanisë American Trans Air (ATA) Kjo shtesë është i përfshirë me tingujt e personalizuar, një kabinë bazë virtuale dhe panel bukur 2D.

Avioni Boeing 757 është një medium-ngarkesë që e mori në ajër për herë të parë në 19 shkurt 1982. Ajo kishte për qëllim të zëvendësojë 727. Ashtu si shumica e avionëve Boeing, ajo ka dy Pratt & Whitney PW2043 apo Rolls Royce RB211-535E4B.

Prodhimi i këtij avioni përfundoi nëntor 28, 2005, avioni fundit duke u dorëzuar në Shanghai Airlines. (Burimi Wikipedia)

INFORMACION