Gjuhë

Ready For përplasen Boeing 747-200v2 FS2004

INFORMACION

Ky është një version i plotë i gatshëm për përplasen "gjeneratës së tretë".

Ky version i gatshëm për përplasen përfshin update lëshuar në qershor, 2004. Të jetë i sigurt për të lexuar doc fotografi 2 shtuar në tavolinën e punës tuaj si ata të japin informacion të vlefshëm.

Gati për përplasen Versioni V2 është freeware më i avancuar Classic B747 Simulator në dispozicion sot për Microsoft Flight Simulator 2004.

Pa një pyetje do të jetë e nevojshme që ju të studiuar dhe ri-studim dokumentacioni me kujdes para se ju do të jetë në gjendje të përdorin këtë simulim.

Realizmi është e madhe për shumë. Karburanti, elektrike, Hidraulikë dhe Pnuematics janë një pjesë e ndërlikuar e këtij simulimi dhe do të kërkojë që ato janë përdorur si duhet.

Ky version download përfshin dy panele dhe avionë 17.

Kolegjet e përfshira janë:
motorët analog mat me treguesit analoge panik
vlerëson motor Tape

repaints:

 • Air Canada - Shablloni i ri
 • Air Canada - Shablloni vjetër
 • Aerolineas Argentina
 • Air France
 • Alitalia
 • America West
 • Avianca
 • British Airways Landor Shablloni
 • Braniff
 • CargoLux
 • China Cargo
 • kondor
 • kontinental
 • Pirat
 • CP Air
 • Lindor
 • EL AL
 • Me gjelbërim të përjetshëm
 • Tigers Flying
 • Garuda Indonesia
 • Iberia
 • Iberia - Shablloni Vjetër
 • Irak
 • JAL
 • JAL Cargo
 • KLM - Livery 1
 • KLM - Livery 2
 • Korean Airlines Cargo
 • Korean Air - Shablloni Vjetër
 • Lufthansa
 • Lufthansa Cargo
 • Middle East Airlines (MEA)
 • Olimpik
 • Pan AM
 • Filipinet
 • Polar Air
 • Qantas
 • Qantas - Shablloni Vjetër
 • House Livery
 • South African Airways
 • SAS - New Livery
 • SAS - Old Shablloni Combi
 • Singapore
 • Singapore - Cargo
 • Swissair
 • Swissair - New Livery Circa 1983
 • Tower Air
 • TWA
 • United Airlines - Shablloni New
 • United Airlines - Shablloni Vjetër
 • UPS
 • VARIG
 • Virgin Atlantic
 • Virgin Atlantic - Shablloni Vjetër

INFORMACION