Gjuhë

Posky Boeing 757-200 V1 demonstrues FS2004

INFORMACION

Complete Boeing 757-200 bërë me cilësi të lartë për versionin FS2004 demonstrues, të përsosur për të marrë pjesë në takim dhe tregon ajrit. Tingujt janë riprodhuar shumë nga një B757 vërtetë. Paneli 2D dhe kabinë virtuale janë plotësisht funksionale, një numër i madh i mete janë të fiksuara në vlerëson dhe textures.

Avioni Boeing 757 është një medium-ngarkesë që e mori në ajër për herë të parë shkurt 19, 1982. Ajo kishte për qëllim të zëvendësojë 727. Ashtu si shumica e avionëve Boeing, ajo ka dy Pratt & Whitney PW2043 apo Rolls Royce RB211-535E4B.

Prodhimi i këtij avioni përfundoi November 28, 2005, avioni fundit duke u dorëzuar në Shanghai Airlines.

INFORMACION