Gjuhë

North American F-86 EF Sabre + SP1 FS2004

INFORMACION

Për FSX versioni i pajtueshëm Kliko këtuKjo shtesë është projektuar fillimisht për FS2004.

Këtu është përditësimi i Amerikës së Veriut F-86 E / F Sabre + SP1. Një aeroplan me një kabinë të plotë 3D dhe foto-realiste textures, tingujt janë të pabesueshme dhe modeli është cilësi shumë të lartë. Kjo shtesë e lehtë mund të jetë një payware, por kjo është freeware për lumturinë tonë! Kjo është një mrekulli! Një gjë e rrallë këto ditë ... Falë SectionF8 për bashkëpunimin e tyre lloj. Të përfshira në këtë dosje një paketë të veçantë të 9 textures shtesë.

KUJDES: Ju duhet të lexoni manualin e përfshirë për të kuptuar funksionimin e kësaj pajisje, duke përfshirë veshje realiste ulje.

Shih lidhet video të cilësisë së mirë:INFORMACION