Gjuhë

Alpha T-28 Trojan Set FS2004

INFORMACION

T-28 Trojan është një avion trajnimi i përdorur nga marina amerikane pas 1949. Ajo zëvendësohet më vonë nga T-34 Mentor. Ky aeroplan mund të bjerë në një bartës. (FSX & P3D një version i pajtueshëm është në dispozicion këtu)

Një add-on mrekullueshme amtare për FS2004 parë payware por tani falas! Përfshin nëntë textures, një QV me mat doganore dhe modele 4. Përdorni programuar çelësin T për tailhook. Lexoni README për funksione të tjera.

INFORMACION