Gjuhë

Embraer 120ER Brasilia PAD FS2004

INFORMACION

Për FSX versioni i përputhshëm Kliko këtu

Paketë të plotë
për FS2004 (model, kabinë virtuale dhe tingujt) vjen me katër textures: Air France (rajonale), Shtetet Express, USAir Express (historike), Canarias provinciale. Është e rëndësishme për të lexuar manualin përfshira në këtë paketë.
Embraer 120 Brasilia është një avion me dy turbohelikë me vende 30 prodhuar nga Embraer në Sao Jose dos Campos në shtetin e San-Paulos.

Ajo është mundësuar nga dy turbinat PW118B Pratt & Whitney, çdo dërgimin hp 1,800 në bosht. shpejtësia e saj cruising është rreth 300 nyje (555 mph) dhe ka një gamë të 800 nm (1,481 km) në ngarkesë të plotë. Tavani i saj operativ është këmbët 32,000 (9,754 m), edhe pse jo i klasifikuar RVSM, ajo është e kufizuar në 29,000 këmbët në Evropë.

Mbi 350 janë ndërtuar kopje të këtij avioni. Disa kompani ajrore evropiane kanë përdorur si avion ndërlidhës në Evropë (Air Littoral, DAT, DLT, Excel, Rajonale, Atlantic Asistencës Air). Ai do të zëvendësohet nga EMB 135.

INFORMACION