Gjuhë

Plage Laskiewicz Lublin RXIII D V1.0 FS2004

INFORMACION

Lublin R-XIII ishte një aeroplan i vëzhgimit dhe zbulim të afërt të ushtrisë polake. Shumë të dobishme në 1930s gjatë pushtimit të Polonisë. Ai ishte gjithashtu një trajner. Për më shumë informacion shkoni në faqen e internetit http://en.wikipedia.org/wiki/Lublin_R-XIII) Në përgjithësi, është një shtesë e një cilësie të mirë me kabinën virtuale. I përputhshëm me FSX dhe FS2004. Versioni 1.0

INFORMACION