Gjuhë

Bloch MB 152 Restauravia FS2004

INFORMACION

Për FSX versioni i përputhshëm Kliko këtu

luftëtar francez i Luftës së Dytë Botërore, model i bukur me kabinë virtuale, tingujt me porosi dhe textures të shumta, të përsosur për tifozët e Luftës së Dytë Botërore. Cilesi e larte.
Historia:

Prototipi i Bloch MB.152, rrjedh nga Bloch MB.151, fluturoi për herë të parë në fund të 1938. monoplane të ulët të krahut të ndërtuar tërësisht prej metali, të armatosur me dy armë dhe dy mitralozë (ose katër automatikë)

MB.152 ishte një luftëtar francez më i përdorur gjatë fushatës së 1940 maj-qershor. tejkaluar në mënyrë të konsiderueshme nga Messerschmittt Bf 109E, kundërshtari i tij kryesor, kjo pajisje është prodhuar në një normë prej kopje 614, disa ishin të punësuar nga armëpushimit Forcave Ajrore. MB.152 dha të rritet për shumë derivativë, të tilla si MB.155 dhe MB.157, të cilat nuk janë prodhuar në masë.
(Burimi: www.avionslegendaires.net)

Engine Gnome & Rhone N14
Hapje e krahëve 10.54 m
Length 9.10 m
Lartësia 3.96 m
Zona Wing 17.32 m²
Pesha bosh 2 150 kg
Maksimale kg 2 760

Performance
Shpejtësia Top 509 km / h
Limit 11 050 m
Shkalla e ngjiten 590 m / min
Gamë 540 km

INFORMACION