Gjuhë

Avia 57 v1.0 FS2004

INFORMACION

Pakage përfshijnë tre Aircraft (pasagjerëve dhe mallrave) me modele fluturimit porosi dhe përmban panele të kohës dhe vlerëson, të lehtë-to-lexuar COCKPITs klikueshme virtuale, brendshme elegante kasolle, dhe textures hartuar bukur e jashtme. Authentic Radial Custom tinguj të përfshira. Falenderim të veçantë për Bill "Lionheart" Ortis për përdorimin e figurave pilote. Ju lutem mos harroni të lexuar dokumentacionin (manual dhe operacioneve) të përfshira në paketë. Të dhëna të cilësisë payware. Big fotografi 151 Mb.

Avia 57 ishte një 1930s Czechoslovakian 14-pasagjerëve transport tregtar dizajnuar nga Robert Nebasář dhe ndërtuar nga Avia, lloji nuk ishte një sukses. Avia 57 ishte një monoplane tre motorë të ulët të krahut të cilat për herë të parë fluturoi në 1935. Mundësuar nga tre motorë radiale Hispano-Suiza 9Vd dhe kishte gear ulje që tërhoqi në nacelles e krahut të montuar motorët. (Wikipedia)

INFORMACION