Gjuhë

Cessna 414A Kancelarja PAD FS2004

INFORMACION

Për FSX version Kliko këtu
Biznesi dhe Turizmi jet e 6 për 8 vende nga familja e famshme e Cessna. Me panel, QV dhe tingujt. Një add-on i madh që përfshin një manual, dokumentacionin dhe listën e plotë. Përfshin dy repaints.

INFORMACION