Gjuhë

IRIS Mig-27 flogger FS2004

INFORMACION

Mikojani-Gurevich MiG-27 është një avion sulm terren rrjedh nga luftëtar rus MiG-23 flogger. U shfaq në 1970s, MiG-27 është ndërtuar pothuajse kopje 900, duke përfshirë 165 nën licencën në Indi. Në përputhje me produktet IRIS ne kemi këtu një shtesë e cilësi të jashtëzakonshme për këtë pako krejtësisht të lirë. Të jetë i sigurt për të lexuar manualin (në anglisht) për të njoh veten me funksionalitetin e zgjatur e MIG-27, disa modele janë të përfshira me tingujt doganore dhe repaints ndryshme. Nëse ju jeni një fidel vërtetë për FS2004 atëherë ky produkt është me vlerë duke parë, sepse ajo është plotësisht amtare për FS2004.


1 4 6
7 8 vc4


Video MIG-27 Rares imazhe (i vërtetë)

INFORMACION