Gjuhë

Alpha Jet Jaguar FS2004

INFORMACION

Kjo është luftëtar Jaguar woth kështu specifikat krahët e saj! Ne kemi mbledhur disa shtesa për të arritur produktin përfundimtar. Paneli është i plotë, të këndshme dhe të kënaqshme. Tingujt janë korrigjuar nga ne. I pranishëm në shumë dorëzuar me Forcën francez. Fotot janë marrë përsipër Tel Aviv me realizëm të përsosur. Shumë i dobishëm. Një mrekulli e fluturimit. Shkarko tani!

Alfa Jet është një dizajn ushtarake avion franko-gjerman (Dassault Aviation - Dornier), për trajnime apo sulm terren. Ajo është ndërtuar në lidhje me njësitë 500 përdorura nga një duzinë vende të ndryshme, dhe ekipet si Patrouille de France që nga 1981.

Prodhimin e prototypes Jaguar u nis në tetor 1966 dhe mars 1967, të Adour teste e tij të para në stol test. Janar 9, 1968, ministri francez i Forcave të Armatosura dhe ministri i Mbrojtjes në Londër nënshkroi një urdhër për avionët 400 për qëllime të barabarta për të Forcave Ajrore Franceze dhe Forcën Ajrore Mbretërore. Fabrika Jaguar u zhvillua në 17 prill 1968. vit, kur ai bëri fluturimin e tij të parë, avioni program Jaguar ndryshohet dhe shkolla zvogëlohet RAF rendin e tij të avionëve të trajnimit në favor të versionit Taktike. Në 1970, programi Jaguar ka ndryshuar edhe njëherë: nuk dëshiron avion trajnimi RAF dhe kjo çon në avion taktike peshonte Jaguar.

INFORMACION