Gjuhë

Mitsubishi F-2A FS2004

INFORMACION

F-2 është një luftëtar japoneze. Ajo u zhvillua me Shtetet e Bashkuara. Ocean Shablloni blu quhet "maskuar më e bukur e botës."

Për tifozët e avionëve luftarak: ajo është një model i shkëlqyer. Kjo është bërë shumë mirë me një kabinë virtuale plotë dhe instrumentet funksionale, dhe disa tinguj të bukur. Pak më shumë, ju mund të dëgjoni pilotin frymëmarrje përmes maskës së tij. Kjo e bën simulimi më realiste!

INFORMACION