Gjuhë

Aero Vodochody L159A FS2004

INFORMACION

Për FSX version Kliko këtu

Aero L 159 ALCA (Advanced Drita Combat Aircraft) është një çek-ndërtuar avionë luftarake multi-rolin. Ajo është në shërbim me Forcën Ajrore Çeke.

Features modelin Gmax me 3LODs; animated gear, rrota, struts, flaps, sipërfaqet e kontrollit, kulm, trim; kabinë animuar dhe klikueshme virtual; 22 bërë me porosi vlerëson; textures lightmap; ulje, nav, formimit, Beacon, taksive dhe kabinë dritat; Dinamika doganore dhe shumë më tepër.

INFORMACION