Gjuhë

IRIS Harrier GR9 GR7 FS2004

INFORMACION

Avioni Hawker-Siddeley Harrier është tokë sulmojnë britanike u shfaq në gjysmën e dytë të 1960s. Përdorur nga disa vende, ajo u ndërtua për kopje 800 dhe vjen në versionin navalized aftë për luftime nga ajri, si dhe të avancuar version AV-8B Harrier II pas një bashkëpunim amerikano-britanike.

Harrier është fluturim i parë dhe ulje vertikale porositur në botë. Në praktikë megjithatë, ajo është shumë e rëndë për të marrë off vertikalisht me veshje e tij luftarake, për të mos përmendur faktin se kjo manovër do të konsumojnë shumë karburant. Ajo është në përgjithësi përdoret më tepër si STOVL (short marrë-off aeroplanë dhe ulje vertikale), të aftë për të vetëm gjurmët metra 180 gjatë. Më shumë informacion në Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/AV-8B_Harrier_II

Complete paketë, VC + Dashuri porosi + modele dhe textures. Avioni i aftë për fluturim / ulje vertikale (STOL: Short Take-Off dhe Landing)

KUJDES: Lexoni manual

2 3 4
pnl1 pnl2 vc4INFORMACION