Gjuhë

IRIS F-35B Shpata FA.2 FS2004

INFORMACION

Për FSX or P3D versioni i pajtueshëm Kliko këtu

Përfshin modele 6 dhe textures 11. Përfshin kabinë moderne virtuale dhe panel 2D. Gjithashtu përfshin tinguj porosi, efekt efektive ndezjes, animacione të shumta. Mos harroni për ta lexuar Handbook.pdf.

Lockheed Martin F-35 Lightning II është një familje e vetme fronin, të vetme-motor, të pestë luftëtarëve brez shumërolësh në zhvillim e sipër për të kryer sulm terren, zbulimi, dhe misione të mbrojtjes ajrore me aftësi vjedhurazi. F-35 ka tre modele kryesore; F-35A është një fluturim dhe ulje konvencionale variant, F-35B është marrë jashtë dhe vertikale-ulje shkurtër variant, si dhe F-35C është një variant zgarë me bazë.

F-35 është zbritur nga X-35, produkt i programit të Përbashkët Strike Fighter (JSF). Zhvillimi i JSF është duke u financuar kryesisht nga Shtetet e Bashkuara, me Mbretërinë e Bashkuar dhe qeveritë e tjera partnere siguruar fonde shtesë. Kombet partnere janë ose anëtarë të NATO-s apo aleatë të ngushtë të SHBA. Ajo është duke u projektuar dhe ndërtuar nga një ekip industrinë e aeronautikës udhëhequr nga Lockheed Martin. F-35 kryer fluturimin e tij të parë mbi 15 dhjetor 2006.

Shtetet e Bashkuara ka në plan për të blerë një total prej avionëve 2,443 për të siguruar shumicën e airpower saj taktike për forcat ajrore amerikane, Trupave të Marinës dhe marinës gjatë dekadave të ardhshme. Mbretëria e Bashkuar, Italia, Holanda, Australia, Kanadaja, Norvegjia, Danimarka, Turqia, Izraeli dhe Japonia janë pjesë e programit të zhvillimit dhe të pajisur shërbimet e tyre ajrore me F-35 (Wikipedia)

INFORMACION