Gjuhë

Sikorsky S-70A Pack V1 FS2004

INFORMACION

Një perlë e vërtetë! pajisur me një kabinë të bukur virtuale, paneli 2d dhe tingujt doganore, paketë të plotë.

S-70A është versioni i eksportit i shumë-misioni Sikorsky zhvilluar nga Blackhawk. Misioni primar i Blackhawk helikopter si një transport të trupave dhe mbështetje logjistike, por, përveç kësaj, helikopteri mund të konfigurohet për të kryer evakuimin mjekësor, komandën dhe kontrollin, kërkim-shpëtimin, përcjellje të armatosur, luftën elektronike dhe misione të transportit.

Kjo paketë përfshin modelet e mëposhtme:

Sikorsky S-70A-42-Trupat

Sikorsky S-70A-42

Sikorsky S-70A-9-Trupat

Sikorsky S-70A-9

INFORMACION