Gjuhë

Sikorsky - S76 Nemeth FS2004

INFORMACION

Shpirti Sikorsky S-76 helikopter është një produkt komercial nga prodhuesi amerikan Sikorsky Aircraft Corporation, është një helico gjithanshëm të mesme. Ajo është e pajisur me dy rotors secila me katër blades dhe një veshje anulohet ulje.

Superb add-on për FS2004 para payware tani freeware që 2011 nga Designs Nemeth. Përfshin repaints 4 plus një panel 2D dhe 3D shumë të bukur kabinë. Warning, është shumë e rëndësishme për të lexuar manualin.

INFORMACION