Gjuhë

Bell HC412 Agusta / Griffin AB412 Hovercontrol FS2004

INFORMACION

Këtu janë dy versione të shkëlqyer: Agusta Bell 412 dhe Bell 412 Griffin me 12 repaints: Abu Dhabi Police, Carabinieri (5Type), Frontier Guard (3Type) Guardia Costiera, Guardia di Finanza, Italy Army (2type), Japonia Rojet bregdetare, Air Netherlands Force, Air Force Suedia, SHBA Rojet bregdetare, Del Fuoco Vigili.

Cilësia është atje për ju, me porosi Dashuri, kabinë virtuale, dhe model shumë të detajuar.

Duhet të jepni një provoni!

INFORMACION