Gjuhë

AH-1W Super Cobra AlphaSim FS2004

INFORMACION

Për FSX versioni i përputhshëm Kliko këtu

Wonderful add-on ex payware tani freeware që ju do të dashurisë.

AlphaSim AH-1W Features për FS2004

1. Modeli Extremely me cilësi të lartë, textures dhe kabinë virtuale
2. Full Modeli FS2004 i përfshirë me të gjitha tiparet FS2004.
3. kabinë Highly autentike virtual me animacione dhe (disa) çelsin mouseable
4. Autentike të gjitha-XML panel 2D, porosi pop-up për radio rafte, plotësisht mouseable.
5. Highly ekuipazhit realiste shifrat e dukshme në pamje të jashtme. Shifrat Crew toggled në dhe jashtë komandën dalje e dytë (Shift-E + 2).
6. blades helikë animuar për të treguar parat / aft dhe majtas / djathtas anim (FS9 vetëm).
7. gun Animated mjekër (në të dhënat kontrollet).
8. Dyert Animated ekuipazhit (Shift-E).
9. Efektet shi Virtual kabinë (FS9 vetëm).

Pop-up të Windows:

Shift-1 Ndez panelin kryesor kabinë në dhe jashtë në funksion kabinë.
Shift-2 Shfaq Radio Stack.
Shift-3 Shfaq GPS standarde.

Features shtesë:

1. Tailhook lart / poshtë komandën (duhet të caktohet në një buton kyçe ose levë) do të largojë armët nga shtylla krahut. Ju do të keni në dorë të qartë stacionet payload në karburantit dhe payload kutinë e dialogut për të vendosur peshën e duhur për helikopter të pastër.
2. listë e plotë të detajuar dhe të referencës kartat në dispozicion në kneeboard (F10).
3. Rear goditje kryesore kulm heq figura pilote nga modeli

Është shumë e rëndësishme për të lexuar manualin i këtij helikopter (Shikoni në "Start" menu "Rikoooo shtesa, etj)

super Cobrasuper Cobra

Për FSX versioni i përputhshëm Kliko këtu

Wonderful add-on ex payware tani freeware që ju do të dashurisë.

AlphaSim AH-1W Features për FS2004

1. Modeli Extremely me cilësi të lartë, textures dhe kabinë virtuale
2. Full Modeli FS2004 i përfshirë me të gjitha tiparet FS2004.
3. kabinë Highly autentike virtual me animacione dhe (disa) çelsin mouseable
4. Autentike të gjitha-XML panel 2D, porosi pop-up për radio rafte, plotësisht mouseable.
5. Highly ekuipazhit realiste shifrat e dukshme në pamje të jashtme. Shifrat Crew toggled në dhe jashtë komandën dalje e dytë (Shift-E + 2).
6. blades helikë animuar për të treguar parat / aft dhe majtas / djathtas anim (FS9 vetëm).
7. gun Animated mjekër (në të dhënat kontrollet).
8. Dyert Animated ekuipazhit (Shift-E).
9. Efektet shi Virtual kabinë (FS9 vetëm).

Pop-up të Windows:

Shift-1 Ndez panelin kryesor kabinë në dhe jashtë në funksion kabinë.
Shift-2 Shfaq Radio Stack.
Shift-3 Shfaq GPS standarde.

Features shtesë:

1. Tailhook lart / poshtë komandën (duhet të caktohet në një buton kyçe ose levë) do të largojë armët nga shtylla krahut. Ju do të keni në dorë të qartë stacionet payload në karburantit dhe payload kutinë e dialogut për të vendosur peshën e duhur për helikopter të pastër.
2. listë e plotë të detajuar dhe të referencës kartat në dispozicion në kneeboard (F10).
3. Rear goditje kryesore kulm heq figura pilote nga modeli

Është shumë e rëndësishme për të lexuar manualin i këtij helikopter (Shikoni në "Start" menu "Rikoooo shtesa, etj)

super Cobra

INFORMACION