Gjuhë

De Havilland DHC5 Forcat bualli të Kanadanëve FSX

INFORMACION

Kjo turbohelikë fuqishëm binjake është përdorur edhe si një zgarë dhe avionëve kërkim-shpëtimit. Luftoj pasme hapet në pozicionin rënie ajrit dhe tokës.
Funksioni ngarkim / shkarkim.
paketë të plotë për FSX, panel, VC dhe tinguj me porosi. Animacion i plotë i modelit të fluturimit, përfshirë ekuipazhin e animacionit.

Compatible me Acceleration / SP2.

Një shtesë "kornizë miqësore", që do të thotë, e përsosur për konfigurimin e grafikëve të vegjël, sepse të gjithë e dinë këtë FSX është (gjithashtu) kërkues.
Aftë të kryejë detyra të shumta siç u përmend më sipër, ky avion do të përshtaten në derdhur tuaj.

INFORMACION