Gjuhë

DeHavilland Viking DHC6-400 Lumë binjake FSX

INFORMACION

Për versionin FS2004 pajtueshme Kliko këtu.
kërkesa globale për Otter Binjake është e tillë që Viking Air filloi prodhimin e pajisjeve të reja në uzinën e saj në Calgary, Kanada me fillestar të ndihmojë de Havilland Kanada. Modeli i ri i prodhimit është identike me -400 -300 Honeywell jashtë, por me një "kabinë xhami" avionics suite. Mat e përdorura në këtë Shtesë me të janë ato të Garmin Avionics. konsumatori i parë për të përdorur këtë model është kompani zvicerane Zimex, dorëzimi i parë pritet në shtator 2009.

paketë të plotë për FSX-SP2 (DirectX 9) me katër gjallesa: Zimex Aviation (Zvicër), British Airways (Logan Air), Nepal Airlines dhe Cayman Airways

Një add-on i madh!

INFORMACION