Gjuhë

De Havilland DHC-6-300 në ski FSX

INFORMACION

Kenn Borek Air është i bazuar në Calgary, Kanada dhe përveç vepron një linjë ajrore që shërben rajonet e largëta të Kanadasë veriore ata avion charter në mbarë botën për organizatat tregtare, shkencore dhe humanitare për përdorim në terren pazhvilluar.

Kompania operuar një nga më të mëdha të flotave të DHC-6 në botë, aktualisht numëron 42, dhe për shkak të shkathtësi të DHC-6 ato mund të privilegjuar mbi rrota, ski apo gjithandej siç kërkohet nga klienti. Ndonjëherë ata veprojnë në livre vet e klientit, nganjëherë në Kenn Borek livre dhe nganjëherë një kombinim i të dyjave.

Kjo paketë përbëhet nga dy modele të DHC-6 Twin Otter, një version të shkurtër hundë në ski dhe një version të gjatë hundë në goma tundër. Paneli Custom dhe VC përfshirë me plotë dosjen DHC-6 shëndoshë. Dinamika e reja fluturimit dhënë performancën realiste dhe të këndshëm dhe trajtimin.

INFORMACION