Gjuhë

Robin R2160 Alpha & 160A për të FSX SP2

INFORMACION

Për variantin FS2004 pajtueshme Kliko këtu

Robin R2160 Alpha dhe 160A janë identike. All-metalike avion trajnimi aerobatic me 160 hp nën kapuç, një Lycoming O-320-D2A. Robin është projektuar fillimisht dhe ndërtuar në Francë, por në 2004, prodhimi u zhvendos në Alpha Aviacionit në Zelandën e Re.

paketë të plotë për FSX/ SP2 (graphics DX9), dhe VC me panel me porosi, plotësisht të animuar. Garmin GTX330 & GNS430. Dokumentacioni i plotë + ref-list. Përfshirë tre liveries si Shtetet e Bashkuara të vërtetë, Britania e Madhe dhe Zelanda e Re. Një kënaqësi të pastër për fluturim të lirë.

INFORMACION