Gjuhë

Fairchild C119 LEAS Ngarkesë Ajrore NAM FSX

INFORMACION

Fairchild C-119 Flying Boxcar (e Navy Përcaktimi R4Q) ishte një avioni amerikan transporti ushtarak zhvilluar nga Lufta e Dytë Botërore Fairchild C-82 Packet të, i projektuar për të kryer ngarkesë, personelin, pacientët mbeturinave, dhe pajisje të mekanizuar, dhe të heqin ngarkesave dhe trupat me parashuta. E para C-119 bërë fluturimin e saj fillestare në nëntor 1947, dhe nga prodhimi kohë pushuar në 1955, më shumë se 1,100 C-119s ishte ndërtuar. Aftësia e saj ngarkesave-transportin dhe pamjen e pazakontë fituar atë pseudonimin "Flying Boxcar". (Burimi: wikipedia)

Përfshin 12 ngjyra Leas (Drejtues Shërbimet Edge Aviacionit)

Fairchild C119 C-CILE Hall Beach, Nunavut
Fairchild C119 C-FMLE Vancouver, British Columbia
Fairchild C119 C-FULE Churchill, Manitoba
Fairchild C119 N129LE Anchorage, Alaska
Fairchild C119 N139LE Havana, Cuba
Fairchild C119 N149LE AGANA, Guam
Fairchild C119 N319LE Wake Island
Fairchild C119 N419LE Anchorage, Alaska
Fairchild C119 N519LE St Maarten është., Netherlands Antilles
Fairchild C119 N619LE Chandler, Arizona
Fairchild C119 N719LE Anchorage, Alaska
Fairchild C119 N819LE Miami, Florida

Superb add-on me një kabinë virtuale, tingujt me porosi dhe një model të kualitetit të lartë.

INFORMACION