Gjuhë

Beechcraft Super King Air 300 Klubi Diving i St. Maarten FSX

INFORMACION

Për versionin FS2004 pajtueshme Kliko këtu

Mbreti Air 300 modeluar superbly me ngjyrat e "Shën Maarten Diving Club. Përfshin kabinë virtuale (VC) dhe porosi tingëllon si zakonisht.

Vëmendje në përdoruesit e këtij versioni FSX-SP2 do të ketë disa probleme të ekranit me shtytësit, mund të mos jetë plotësisht transparent kur rrotullohen. Për momentin nuk ekziston asnjë zgjidhje.

Informacione:

Seri Beechcraft Mbreti Air është një avion me dy turbohelikë prodhuar nga Beechcraft nga 1964.

Ai përfshin modele të ndryshme të pajisura me Pratt & Whitney PT6 dhe presion me një kapacitet prej 5 për 9 pasagjerë. Modelet e ndryshme janë 90 / 99 / 100 Mbreti Air, Mbreti Air 200 dhe Mbreti Air 300 / 350. Gama e Mbretit Air ka një gamë midis 1300 dhe 1800 detar (nm) dhe mund të fluturojnë në një lartësi prej 28,000 në 35,000 këmbët (ft).

The King Air ka qenë shumë i suksesshëm dhe për të vazhduar një karrierë të madhe të biznesit për shkak të tyre të besueshmërisë, performancës (shpejtësi, landings dhe takeoffs nga ndalesa të shkurtra, payload i madh) dhe vëllimin e kabinës në një rehati të madhe të pasagjerëve dhe mundësinë e transformimit të shpejtë në kabina për përdorim mjekësor. Këto avionë janë të afta të lidh europeens nga Evropa Qendrore të gjitha qytetet e mëdha dhe janë shumë të pranishme në flotës së operatorëve taksive ajrit. (Burimi wikipedia)

INFORMACION