Gjuhë

Mudry CAP-10 për të FSX

INFORMACION

Model detajuar dhe complet, një add-on e shkëlqyer! F-BXHV aeroclub Cap Evolution, LFPT Pontoise-Cormeilles, France Mudry CAP 10 është një trajnim dy-vendesh avion aerobatic ndërtuar së pari në 1970 dhe ende në prodhim në 2010. Aeroplani është zhvilluar nga Super Emeraude Piel dhe ka lindur si CP100. Emri ndryshuar për CAP 10, PPB për "Ndërtimet Aéronautiques Parisiennes '.

CAP 10 është prodhuar nga Mudry (emri i projektuesit të saj) në Bernay, Francë, blerë nga CAP Industries e cila më pas u bë Apex Aircraft. Pas falimentimit të Apex në 2008, të drejtat për të prodhuar pjesë u dhanë Dyn'Aviation.

INFORMACION