Gjuhë

ICP Savannah Version 3.7 për FSX

INFORMACION

ICP Savannah është një nga ultralights shitjes të lartë në Evropë. Ai është i besueshëm dhe i lehtë për të fluturuar. Performanca e saj STOL e bën të lehtë për të vepruar nga çdo aeroport. Savannah është gjithashtu një aeroplan shumë i mirë për fluturimet ndër-vend gjatë së cilës mund të vlerësojnë stabilitetin e tij të madhe.

Paketa përmban dy modele, njëri me pantallona të rrotave dhe një pa, dhe dy grupe cilësi, italiane dhe kanadezë.
Model ka punuar panel VC dhe mund të jetë fluturimi nga Virtual vetëm kabinë.

Të dhënat teknike dhe të performancës të marra nga faqja zyrtare e prodhuesit: www.ICP.it.

INFORMACION