Gjuhë

Fouga Zephyr FSX Përshpejtimi v2.0

INFORMACIONET E FILEVE

Fouga Zephyr vjen në dy konfigurime:
- A "solo" konfigurimit (single-piloti i pozicionuar në sediljen e pasme)
- Një konfigurim i dyfishtë kontrolli "DC" me dy pilotët në bord. Ky version është veçanërisht i përshtatur për t'u përdorur me opsionin "Shoku Cockpit" FSX.

Disa dallime ndërmjet aeroplan të vërtetë dhe këto modele janë futur për të bërë përdorimin e saj më të lehtë për pilot virtuale:
- E gearwheel hunda është steerable ndërsa reale Fouga u drejtuar në tokë me frenat
- Një GPS, një VOR / DME, një Tacan dhe një pilot automatike janë futur në të dy modeleve
- Disa dritat shtesë janë vendosur në panel për të lehtësuar virtuale fluturues (flaps, pajisje uljeje, airbrakes)

KUJDES! Ky version 2 është zhvilluar për FSXAcceleration. Nuk është i pajtueshëm me Simulator Flight 2004 (FS9). Pajtueshmëria e tij me një version tjetër të FSX(SP1 - SP2) nuk sigurohet.

Është e domosdoshme për të lexuar manuale të përfshira me këtë paketë duke përfshirë një që ju mëson se si të tokës në një anije zgarë (shumë informative)

Këtu është një video short hyrje nga Amentibahistori

Jo aq i njohur si "grand-vëllai" i tij, avioni Fouga Magister, Fouga Zephyr është versioni detare të Fouga. Në fillim të viteve pesëdhjetë, Autoritetet franceze e marinës, në kërkim një rrugë kombëtare për trajnimin e pilotëve të tyre, ishin shumë të interesuar nga programi Fouga në progres për Forcën Ajrore Franceze. Një version përshtatur specifikave të marinës u ndërtua dhe në 1956 korrik 31, së pari Prototipi i Fouga CM170M, të quajtur "Esquif", ka bërë fluturimin e tij të parë. Një blerje e avionëve 30 u njoftohet dhe furnizimi është spaced mes 1959 dhe 1961. Kjo ishte radha e vetme blerjen e këtij versioni të avionit u quajt CM175 "Zephyr", në përputhje me avion të tjerë francezë të marinës në këtë kohë (Aquilon, Alize) duke përdorur emrat e erërave. Për më tepër Fouga Zephyr është përdorur nga të marinës franceze, kryesisht me Foch dhe transportuesit Clemenceau. Gjatë më shumë se tridhjetë vjet, Zephyr ka treguar seriozitetin dhe fuqinë e saj cilësitë në kushte të rënda të përdorimit.
Një ekip aerobatic fluturues Zephyr u krijua në 1961 nga të marinës franceze

Erë e lehtë

Karakteristikat e përgjithshme:

karakteristikë e veçantë e skeletit ajror përfshin një 110 ° bisht kënd flutur
Hapje e krahëve: 12,15m
Length: 10,20m
Lartësia: 2,90m

Me sa duket shumë e ngjashme me avion Fouga Magister, Zephyr është megjithatë e karakterizuar nga transformime të rëndësishme.

Në thelb:
- përforcime Airframe
- Gear përforcuar uljeje duke përfshirë një funksion të veçantë për "over-fryj" hundë shoku absorbimit gear
- Rrëshqitje canopies për të autorizuar nisjen katapultë dhe ulje me canopies hapur
- Goditje bisht dhe pajisje për dorëzimin gjatë nisjen katapultë
- Këndi i treguesit të sulmit (PIK) për një kontroll ulje zgarë sakta

Fouga Zephyr ka dy motorë Marbore II

masa maksimale për të katapultë 3450 kg
rras maksimal (niveli i detit) 400 Dan (x2)
RPM maksimale 22600 rpm

Erë e lehtë

INFORMACIONET E FILEVE