Gjuhë

Dyn aero CR100 FSX SP2

INFORMACION

Dyn aero CR100 për FSX SP2 nga VJETOR PAT.

Dyn Aero CR.100 është një kit French ndërtuar motor të vetëm, monoplane dy-vendesh, zhvilluar në 1990s dhe menduar edhe si një trajner aerobatic dhe një turist, kryesisht për përdorim klubit aero.

Modeli Gmax me një kabinë të bukur Virtual tipare plotësisht të animuar. Kënaquni!

INFORMACION