Gjuhë

Piper Apache 150 vit 1954 FSX & P3D

INFORMACION

Very nice shtesë me katër cockpits virtuale me ngjyra të ndryshme dhe katër textures. model shumë të detajuar. Përfshin tinguj porosi. Përditësuar nga Nor Cal-prop Club.

Piper Aztec (ose Piper PA-23, i quajtur Apache dhe Aztec) është një nga avionët e parë të dyfishtë motor pasagjerëve nga Boeing Aircraft Piper ndërtuar 1959 të 1982.

INFORMACION