Gjuhë

Super Guépard 912 FSX & P3D

INFORMACION

Ndryshoni regjistrin

Më 16 / 10 / 2018 : Dy riparime të reja të Super Guépard F-JXVI dhe F-JBRN të klubit EFU Etampes Mondésir 91 LFOX. Përmirësimi i skedarit origjinal të zërit me zëvendësimin nga skedarët e tingullit të një ROTAX 912 të vërtetë. Instalues ​​automatik v10.5. Prepar3D v4 i pajtueshëm.

Super Gepard 912 të kualitetit të lartë me QV të detajuar dhe doganore tingujve, model realiste fluturimit, të gatshëm për të fluturuar. ULM është prodhuar nga Aero Services, Dhe fluturon në klubin aero e Till Chatel në Francë. Mos harroni listën e kontrollit para imbarkimit, ju do të gjeni të gjitha referencat në shpejtësi në dispozicion në tabletë nga pult duke klikuar mbi ikonën (nën GPS).

Aero Services Guepard Guepard 912 është një frëngjisht dy-vendesh kabina mikro të lehta monoplane projektuar dhe ndërtuar nga Aero Services Guepard për të përmbushur standardet e FAI Microlight, ajo është shitur edhe si një çantë e pjesëve për ndërtimin amatore.

Guepard 912 është një monoplane kabina me një krah braced lartë-montuar, ajo ka një biçikletë me tri rrota fikse ulje gear dhe një kasolle mbyllur për dy ulur në anë-nga-krah konfigurimin. Guepard është e ndërtuar nga tub ngjitur çeliku me pëlhurë avionëve mbulon, por është gjithashtu në dispozicion me një mbulesë çeliku zotëruar. Edhe pse të aftë për të përdorur një gamë të motorëve me rezultatet e pushtetit nga 65 për 100 hp (48 për 75 kW) hp 100 (75 kW) ROTAX 912S është përdorur normalisht.


guepard1guepard2guepard3Prepar3D 2015-05-15 12-59-27-32Prepar3D 2015-05-15 13-00-26-98Prepar3D 2015-05-15 13-00-45-83Prepar3D 2015-05-15 13-01-05-28

INFORMACION