Gjuhë

Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX & P3D

INFORMACIONET E FILEVE

Ndryshoni regjistrin

Më 26 / 09 / 2019: FSX / FSX-SE Rast i rregulluar i kabinës virtuale që ishte e padukshme në varësi të pozicionit të pamjes.

Këtu është ekskluzive në Rikoooo amtare Sukhoi SuperJet 100 FSX dhe Prepar3D v4. Shtë me lejen e Edgar Guinart López (AEROPROYECTO) që Rikoooo e ka konvertuar këtë model i cili ishte fillimisht për FS2004.

Specifikat: Kjo paketë është e përfshirë me një kabinë virtuale që është ajo e A321-it të paracaktuar të FSX dhe modifikuar nga Rikoooo (nuk ka asnjë VC falas të SSJ-100 për momentin), megjithatë, Paneli 2D është ai i SSJ-100 i krijuar nga Edgar Guinart López, ju takon juve të zgjidhni, ose ju fluturoni në VC modaliteti ose mënyra e përparuar e panelit 2D të SSJ-100, ose të dy. Në çdo rast, avioni është krejtësisht i kontrollueshëm.

Përfshirë me tinguj nga SSJ-100, Tinguj thirrjeje, tinguj matës V1 Vr V2, Matës RCB Groundhandling, FMC, Paneli 2D është në dy versione ose ekranin 16 / 9 ose ekranin 4 / 3. Tre repaint: Aeroflot, Interjet, White.

Vini re se në versionin 2D të Panelit add-on fillon në Ftohtë dhe lagështi mode, lexoni manualin për një kontroll të mirë të sistemeve. Për të filluar bateritë, duhet të hiqni mbrojtjet e sigurisë me butonin e djathtë të miut, kjo eshte shume e rendesishme! Përndryshe, ju mund të bllokoheni në këtë pikë, shihni imazhin më poshtë:

kliko

Disa nga ju do të lënë komente për të thënë që motorët nuk fillojnë nga modaliteti i Panelit 2D, por jo, ata fillojnë shumë mirë nëse ndiqni të paktën procedurën manuale nëse FSX or Prepar3D v4 +.

Sukhoi SuperJet 100 (shkurtim: SSJ100, i njohur gjithashtu me emrin e tij të mëparshëm Russian Jet Regional ose RRJ, në rusisht: Сухой Суперджет 100) është një familje e avionëve rajonalë të kompanisë Sukhoi Civil Aircraft Company (SCAC). Fluturimi i parë u zhvillua në maj 19, 2008.

SuperJet 100 duhet të jetë i disponueshëm në disa versione në varësi të gjatësisë së gypit për një kapacitet konvikti që varion nga pasagjerët 75 deri 95.

Në 2014, u dha në përdorim një version i biznesit i Sukhoi SuperJet 100 (Wikipedia)

Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 3Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 4Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 5Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 6Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 8Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 9Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 11Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 12Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 13Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 14Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 15Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 16Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 17Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 18Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 19Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 20Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 21Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 22Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 23Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 24Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 25Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 27Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D 28

INFORMACIONET E FILEVE