Gjuhë

Nord 3202 v1 FSX

INFORMACION

Për FSX versioni i përputhshëm Kliko këtu

Nord 3202 është paraqitur në dy konfigurime: "solo" konfigurimin me një pilot, "kontrollit të dyfishtë" (DC) konfigurimin, pra me dy pilotët në bord. Ky model është pilotuar nga ndenjësen e pasme. Full version anglisht (me auto-installer) mund të gjeni këtu: http://restauravia.com/page5.html


Historia:


Nord 3202 është një avion monoplane me një motor, të destinuara për udhëzim pilotët. Ndërtuar nga Nord-Aviacionit (një manufacturor frengjisht), prototip bërë fluturimin e tij të parë mbi 1957 prill 17. Në fillim të pajisur me motor 240 HP Potez 4D32 dhe dy të blades Ratier helikë, ajo është ndryshuar për herë me një HP 260 turbocharged Potez 34B dhe një tre-blades Hartzell helikë. karburantit dhe vajosje sistemet e saj lejon për të vepruar me të gjitha pozicionet. Disa avionë janë modifikuar për një version të vetme-vendesh me një veshje të ndriçohet ulje të prokurojë Nord 3202 një aftësi konkurruese aerobatics.

projektuar posaçërisht për të përmbushur nevojat alat (Ushtria frëngjisht), njësitë 102 e Nord 3202 janë prodhuar.
Caktuar për shkollat ​​alat aeronautike të Sidi Bel Abbes (Afrikën e Veriut), Le Luc en
Provence pastaj Dax (South ofFrance), Nord 3202 kanë trajnuar gjatë më shumë se 100000 orë fluturim studentët pilotëve të shumta, frengjisht dhe jashtë vendit.

Karakteristikat e përgjithshme:

hapësirë ​​Wing: 9,50 m
Length: 8,14 m
Gjatesia: 2,84 m
Zona Wing: m² 16,26
Airframe: metaleve dhe rroba veshur
profil Wing: NACA 23017 zhvillim të NACA 23012
Flaps: flaps slotted
Gear: fix me pezullimin hydropneumatic dhe rrota bisht
Raporti i pastërtisë: 5,5
Pesha bosh: kg 875 (radio busull version)
Pesha maksimale: kg 1220
Motorizimit Potez: 4D34B 260 HP dhe tre blades helikë
Shpejtësia maksimale: 350 km / h
Shpejtësia Cruise: 190 km / h
Tavan: 3000 m
Durim 4h 30

(5ource: dokumentacioni English nga restauravia.com)

Modeli Gmax André altar me kontributit ofGilles Faulmeyer të (motor dhe helikë)
panel 2D dhe vlerëson Jean-Michel Renaux
Sound Jean-Michel Renaux
dinamika e fluturimit Jean-Pierre Bourgeois
settings terren dhe testet fluturues Benoit Dube
Textures Jean-Michel Renaux (N ° 15 - 71 - 78) Gilles Faulmeyer (N ° 64)
http://www.restauravia.com

INFORMACION