Gjuhë

IRIS P-40 Warhawk FSX

INFORMACION

IRIS është krenar për të sjellë portreti P-40 Warhawk! IRIS ka thyer terren të ri me Warhawk, duke siguruar shumimi hollësishme të P-40E, P-40F, P-40L, P-40N, dhe binjake trajner vend TP-40N.

I njohur në forcat ajrore Commonwealth si Kittyhawk, P-40 Warhawk ishte dhe ende është parë
nga shumë si një nga luftëtarët klasike të Luftës së Dytë Botërore.

P-40 Warhawk vjen me një total prej 22 textures cilësi të lartë që mbulojnë disa nga shumë vende që fluturonin P-40, të tilla si Forca e Shteteve të Bashkuara të Ushtrisë Ajrore, Forcave Ajrore Mbretërore dhe Australian Forcën Ajrore Mbretërore për të përmendur vetëm pak.

Vjen me një kabinë të shkëlqyer virtuale me mat tërësisht 3D. Kjo teknologji lejon matës për vlerëson në mënyrë të përkryer të qetë dhe operimin e avionit në të dy avionëve të vetme dhe dyshe vend, dhe si një testament për këtë deklaratë, ju
gjithashtu mund të shihni mat duke lëvizur nga jashtë të avionit në pamje të jashtme pa humbje në cilësi!

Virtual kabinë nuk është e vetmja çështje që kanë punuar shumë në, textures janë shkalla e parë dhe të shfaqë erozion autentike siç shihet në shumë të kohës së luftës P-40-së, plus modelet e jashtme vijnë me tanke e karburantit, bomba apo një të freskët të pastër ngarkesës-out në varësi se si ju doni të fluturojnë.

Modelet e fluturimit janë përshtatur që i përshtaten variante të ndryshme të P-40, nëse ju jeni duke fluturuar modelin vjetër E ose më të reja Rolls Royce Merlin mundësuar P-40L, çdo avion është projektuar për të specifikimeve avioni individit.

INFORMACION