Gjuhë

Silvaire Luscombe 8A - Wings Classic FSX

INFORMACION

Luscombe Model 8 ishte një nga ato klasike në aviacion që është e njohur për linjat e saj të bukur, performanca e mirë, dhe karakteristika të shkëlqyera fluturuese nga fillimi i tij 1n 1938. Një dy-vend krah për krah aeroplan, Modeli 8A u ri-shitur menjëherë pas Luftës së Dytë Botërore me qëllim të përmbushjes së "aeroplan-në-çdo-garazh" ideal për udhëtime turistike aviacionit të vogël dhe mos harroni herë e mirë. Njoftim për mbledhësit.

Ky avion ka të gjitha animacione e zakonshme, shndrit dinamike, me porosi kabinë virtuale dhe të klikueshme, tinguj doganore dhe shumë surpriza të tjera ...
Modeli i konvertuar në vendas FSX me lejen e Lynn & Bill Lyons

INFORMACION