Gjuhë

IRIS P-40 Warhawk - Eksperimentet FSX & P3D

INFORMACION

Pas lirimit të suksesshëm të paketës "Aces të Commonwealth" për FSX duke paraqitur Curtiss P-40E Kittyhawk, Iris vendosi të ushtrojë imagjinatën e tyre dhe të ofrojë një produkt të ri që paraqet dy variacione të reja të P-40 Warhawk, P-40T dhe P-40X.

P-40T është një vend me dy, variant me dy motor e skeletit ajror P-40. Përderisa SHBA bëri eksperiment me një koncept binjak motor të P-40C gjatë kohës së luftës, ajo ishte rrënuar me çështjet e varfër stabilitetit dhe kurrë nuk shkoi në prodhim.

P-40X është një vend i vetëm P-40E me krahë clipped dhe një helikë contra-rradhës në një sistem motor Merlin.

Karakteristika :
  • 2048x2048 zotëruesit e bitmap pixel të ridimensionuar në pixels 1024x1024 për të gjitha bojërat që ofrojnë bumpmaps super të mprehta dhe pamje të mahnitshme në të gjitha kartat grafike Lekë të aftë për të kandiduar FSX!
  • Një tingull i shkëlqyer nga IRIS AudioworX me 360 shkallë të shëndoshë panning përshtatur posaçërisht për të FSX.
  • Një shumëllojshmëri e paintschemes të shkëlqyer duke e bërë përdorimin e teknikave më të mira të artit lejuar në dispozicion për erozion të shkëlqyer dhe qartësi vizuale.
  • A paintkit cilësi të lartë duke shfaqur të gjitha shtresat të motit duke i lejuar përdoruesit customization të plotë të repaints të gjitha në të lavdishme 2048x2048 pixel cilësinë!
  • Një model i shkëlqyer fluturim nga Jade Island Fluturimi Test Center.
  • Një në thellësi piloti doracak me të gjitha informatat që ju duhet të dini për të operuar sistemet IRIS P-40 Warhawk dhe avionë të plotë me avari orkestrim, listat dhe më shumë.

P-40X në video

INFORMACION