Gjuhë

Simhangar RWD-8 PWS FSX & P3D

INFORMACION

RWD-8pws për FSX & P3D e cilësisë së lartë dhe bukurisë. Aeroplani po mbante skema bojë nga CWL Dêblin (shkolla fluturuese). Ajo është krijuar me FSX- SDK për përshpejtimin. Kjo do të thotë që ju duhet të keni norma të mira të kuadrove me të. Për më tepër, ajo do të punojë në modalitetin DirectX 10 e ndezur pa ndonjë problem. Ajo ka vetë-hije dhe textures të veçanta të tilla si: Harta Specular dhe Harta Normal. Vini re, se për shkak të kufizimeve të kabinëve të 3D, ajo nuk zbaton vetë hijëzim në QV.
Modeli origjinal 3D është ndërtuar për Luftë kundër Polonisë mod ndërtuar në motor SIM Targetware. Ky avion është versioni RWD-8pws. Megjithatë, ajo është shtuar disa skema bojë civile të DWL RWD-8, too (shikoni më poshtë). Vini re, se ajo është ende e PWS modeli version 3D.

Versione RWD-8 të disponueshme në FSX/P3D paketë:

RWD-8pws, Centrum Wyszkolenia Lotniczego (CWL) Deblin, mes të 30-së, Poland RWD-8pws, Forcave Ajrore rumune, në fillim 40-së
RWD-8pws, Training Squadron, 1st Air Regiment, Warsaw, Poland RWD-8pws, gen. Ushtria Franco, Spanja, fund 30-së.
RWD-8pws, 6th Air Regiment, Lwów, Poland RWD-8pws, teste Luftwaffe, në fillim 40-së.
RWD-8dwl, regjistri civil SP-ZHP, Bielsko Aleksandrowice aerodromit (EPBA), Poland RWD-8dwl, regjistri civil VQ-AKP, kompania avion hebre "Aviron", në fillim të 40-së, Palestina.
RWD-8dwl, regjistri civil SP-BLC, Varshavë Aero klubi, Mokotów Airfield RWD-8pws, Forcave Ajrore Sovjetik, në fillim 40-së
RWD-8pws, Hungarisht Air Force, në fillim 40-së

Njoftim: Ju gjithashtu do të gjeni "Paintkit" dosje në FSX/ SimObjects / Aircrafts / RWD_8pws dosje. Paintkit përmban tre .PSD fotografi me të gjitha shtresat e nevojshme për të krijuar disa rilyej.

Ju lutem lexoni dokumentet e përfshira

Kjo video tregon një version unterminated alfa, vini re se modeli në dispozicion për shkarkim në Rikoooo është e cilësisë së plotë dhe më të mirë.

INFORMACION