Gjuhë

Focke Wulf Fw200 & C4C6 Kondor FSX & P3D & FS9

INFORMACION

Focke-Wulf Fw 200 Condor ishte një gjerman pasagjerët e avionëve të transportit ose të ngarkesave në 1938, konvertuar në avion patrullë detare gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Kjo paketë është projektuar për FS2004 dhe FSX/P3Dv1V2 +. Shtesë e plotë me matës dhe tinguj me porosi.

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, Fw 200 është ndryshuar për qëllimet e Luftwaffe. Ajo është veçanërisht e përshtatshme edhe për misione zbulimi në det të hapur si një bombardues. Ajo është zbatuar si një ekip me nëndetëse. Fw 200, e cila është quajtur "të keqes së Atlantikut" nga Churchill, u zhvillua dhjetëra anijeve tregtare aleate kur ato janë përdorur si patrullimi / bombarduesve mbi Atlantik deri 1943.

Bundesarchiv Bild 146-2005-0011 FW 200 -Condor-

Personal Fw 200 Condor nga Adolf Hitlerit, duke mbajtur simbolin e Die Fliegerstaffel Fuehrers në hundë
(Image Wikipedia)

INFORMACION