Gjuhë

Boeing iFly 747-400 V1.1.0.0 FSX & P3D

INFORMACION

13 / 11 / 2013: Tani mbështesni P3D, modifikimin e panelit 2D dhe shtimin e tingujve të rinj realë për B747-400.

Ky është Boeing 747-400 i pritur gjatë FSX dhe P3D në simulimin hardcore. Mekanizëm ekstremisht i detajuar i pilotimit të plotë FMC. TCAS me sistem TA dhe RA të plotë audio-vizuale. Sistemi i Referimit Inerciale. 90% e butonave plotësisht funksionale të 3D në regjimin VC. Konfigurimi i modelit 3 për një performancë më të mirë. Përfshin shtatë riparime dhe Air France.

KUJDES: Çfarë ndodh nëse vlerëson QV-ve janë të zeza? të fillojë duke shkuar tek Paneli 2D atëherë shkoni mënyrën virtuale kabinë (VC), ky operacion i thjeshtë do të aktivizojë mat. Nëse kjo nuk ndihmon, sigurohuni që ju keni instaluar FSUIPC4 siç rekomandohet nga instaluesi.

thumb iFly744 01thumb iFly744 02thumb iFly744 03thumb iFly744 05thumb iFly744 06thumb iFly744 07thumb iFly744 08thumb iFly744 09thumb iFly744 10thumb iFly744 11thumb iFly744 12thumb iFly744 13thumb iFly744 14

INFORMACION