Gjuhë

FSND Boeing 707-420 2013 FSX & P3D

INFORMACION

Më 04 / 02 / 2014
Aeroplan i bukur! Këtu është Boeing 707 plotë me animacion të plotë si krahë dhe pjesë të tjera të lëvizshme. përfshirë me tingujt me porosi, një kabinë virtuale, panelin 2D, dhe shumë më tepër! Riparimet e 6: Air France, Airlines Amercian, TWA, Varig, Pan AM, Platano Airlines. I përputhshëm me FSX - SP2 dhe Prepar3D.

Model të kualitetit të lartë grafike

Faleminderit për Alejandro Rojas Lucena për lejen e tij mirësjellje, shikoni faqen e internetit e tij http://www.simviation.com/fsnd/

INFORMACION