Gjuhë

FSND Boeing 727-200 për të FSX-SP2

INFORMACION

Këtu është native 100% FSX-SP2 FSND Boeing 727-200, me një karrige virtuale të plotë, dinamike. Sjellja në fluturimin realist të testuar nga pilotët e vërtetë. Matëset janë kalibruar në saktësinë e operacioneve realiste.

4 janë dorëzuar inlcusive: Amercian Airlines, Viasa, Northwest, Lufthansa
Të dhëna cilësi shumë të mirë!

Faleminderit për Alejandro Rojas Lucena për kontroll të llojit të lejes faqen e tij http://www.simviation.com/fsnd/

histori

Boeing 727 ishte, për një kohë të gjatë, avioni në botë më të njohura. 727 fluturoi për herë të parë në 1963. Dizajni i 727 ishte rezultat i një kompromisi ndërmjet United Airlines, American Airlines dhe Lindore Airlines mbi konfigurimin e pasardhësit të Boeing 707. United Airlines kërkuar një katër-motor për fluturime në aeroportet në pikat më të larta, veçanërisht platformën e saj të hartës Aeroporti Ndërkombëtar Stapleton. American Airlines kërkuar një avion me dy motor për arsye të efikasitetit. Eastern Airlines është duke shpresuar për një motor të tretë për fluturimet në Karaibe. Së fundi, tre linjat ajrore ranë dakord mbi një tri, dhe kështu lindi 727.

727 ishte një sukses i madh me të gjitha linjat ajrore në botë në sajë të aftësisë së saj për të tokës në ndalesa të shkurtra, ndërsa shërbente në distanca të mesme. Kjo kompani ajrore të lejuara për të tërhequr udhëtarët nga qytetet e mbushur me njerëz kanë aeroporte, por më të vogla në drejtim të destinacioneve turistike ndërkombëtare.

Një tipar që i dha 727 aftësinë e tij për të tokës në ndalesa të shkurtra ishte dizajn të veçantë krahët e tij. Duke zgjeruar dislokimin e flaps dhe zvarritës edges, 727 pothuajse mund të dyfishohet sipërfaqen e saj duke mbajtur, e cila lejoi atë të fluturojnë me stabilitet të madh në shpejtësi shumë të ulët Burimi wikipedia

INFORMACION