Gjuhë

Poste Boeing 777-300ER Filipine Airlines FSX & P3D

INFORMACION

Ndryshoni regjistrin

Masa të reja, panel i ri 2D, FMC i ri, melodinë e re, struktura të pajtueshme P3D, Instaluesi v10.1

Një Boeing 777-300 e bukur, me rilyerjen e Filipineve, linja ajrore kombëtare e Filipineve.
Linja ajrore, e bazuar në Qendrën Financiare të Bankës Kombëtare Filipine në Pasay City, u themelua në 1941 dhe është linja ajrore më e vjetër komerciale e kompanisë në Azi.

Përfshin kabina virtuale (default) FSX) paketë të plotë.

Këtu janë destinacionet ndërkombëtare të merituara nga kompania:
Vini re se është pjesë e listës së zezë evropianeNë Filipine:

INFORMACION