Gjuhë

Poshtë Boeing 737-800 Okay Airways FSX

INFORMACION

Super Boeing 737-800 duke përdorur default FSX kabllor virtuale dhe modeli 3D nga kompania Posky (Tani Free Sky Project), rikonstruksioni i kompanisë së vogël kineze Okey Airways (si pjesa tjetër e Kinës për këtë çështje), kjo shtesë është shumë e mirë, mos harroni të lexoni udhëzimet

INFORMACION


Përditësuar fundit

02-03-2020Boeing 737-MAX8 Multi-Livery FSX  &
--------