Gjuhë

FSP Boeing 747-400LCF Dreamlifter FSX

INFORMACION

Boeing 747 Large Cargo së mallrave (e LCF), edhe me nofkën Dreamlifter është modifikuar Boeing 747-400 përdorur për të transportuar dhe pjesët e avionit nga furnizuesit e ndryshme për Boeing. Ajo është e ngjashme me Airbus A300-600ST tha "Beluga".

Shtesë e shkëlqyer për FSX me cilësi të jashtëzakonshme! Kjo paketë përfshin modelin 3D me shumë pjesë të lëvizshme, duke përfshirë automjetet e shërbimeve (shih fotografitë), përdorni panelin "Posky Utility" për të hyrë në të gjitha animacionet. Përfshin tinguj me porosi nga një 747-400 e vërtetë, një kabinë virtuale dhe 2D (default FSX) përshtatur për këtë version, efekte speciale, ndriçimi i natës etj .. Ju lutemi lexoni udhëzimet për më shumë informacion

INFORMACION


Përditësuar fundit

02-03-2020Boeing 737-MAX8 Multi-Livery FSX  &
--------