Gjuhë

Boeing B-52 Stratofortress Alphasim FSX SP2 & P3D

INFORMACION

Më 03 / 11 / 2012: Korrigjimi i tymit motor që janë shfaqur vertikalisht në vend të horizontalisht. Këtu është modifikuar Bombardier Alfaqim B-52 FSX SP2 /P3D përfshin dy modele B-52G dhe B-52H dhe gjashtë tekstura, gjithashtu përfshin një karrige të shkëlqyer 3D (VC) dhe tinguj me porosi 2D për B-52. Shtypni Ctrl + W për të hapur gjirin e bombës dhe Shift + E për çelësin e ekuipazhit (shikoni manualin për më shumë detaje). Shtë një makinë shumë e madhe dhe ju nevojiten fletët për ngritje, veçanërisht nëse jeni plotësisht i ngarkuar me vajguri. Përfshinë vetë animacione si bashkë-pilot të animuar, tym, krahë fleksibël etj. Ajo ka një model të avancuar fluturimi i cili është më realist.

Boeing B-52 Stratofortress është një rreze të gjatë, subsonik, bombardues strategjik jet-powered. B-52 është projektuar dhe ndërtuar nga Boeing, të cilët kanë vazhduar të ofrojë mbështetje dhe përmirësimet. Ajo ka qenë e operuar nga Force Shtetet e Bashkuara Air (USAF) që nga 1950s. Bombarduesi kryen deri në £ 70,000 (32,000 kg) të armëve.

Duke filluar me ofertën e suksesshëm të kontratës në qershor 1946, dizajni B-52 evoluar nga një avion drejt krahut të mundësuar nga gjashtë motorët turbohelikë në finale prototip YB-52 me tetë motorë motor turboreaktiv dhe përfshiu krahë. B-52 mori fluturimin e tij inagurues në prill 1952. Ndërtuar të mbajnë armë bërthamore për misionet e parandalimit Luftës së Ftohtë të kohës, B-52 Stratofortress zëvendësoi Convair B-36. Edhe pse një veteran i disa luftërave, Stratofortress ka rënë vetëm municione konvencionale në luftime. Emri i tij Stratofortress është përdorur shumë rrallë jashtë kontekste zyrtare; ajo është referuar nga personeli i Forcave Ajrore si tifoz (Big Ugly Fat / Flying Fucker / Fellow).

B-52 ka qenë në shërbim aktiv me USAF që nga 1955. Bombarduesit fluturoi nën Komandës Ajrore Strategjike (SAC) deri sa u disestablished në 1992 dhe të aeroplanëve të saj zhytur në Air Combat Komandës (ACC); në 2010 gjitha B-52 Stratofortresses janë transferuar nga ACC të Komandës së re të Forcave Ajrore Global Strike (AFGSC). performanca superiore me shpejtësi të lartë subsonik dhe kosto relativisht të ulët operative kanë mbajtur B-52 në shërbim, pavarësisht ardhjes së avionit të mëvonshme, duke përfshirë anuluar Mach 3 Amerikës së Veriut XB-70 Valkyrie, e ndryshueshme-gjeometri Rockwell B-1B Lancer, dhe fshehtë Northrop Grumman B-2 Spirit. B-52 shënoi 50th vjetorin e saj të shërbimit të vazhdueshëm me operatorin e saj origjinale në 2005 dhe pas duke u përmirësuar në mes të 2013 dhe 2015 ajo do të shërbejë në 2040s. (Wikipedia)

B-52 Face

INFORMACION