Gjuhë

Boeing 747-100 Mega Paketa Vol.1 FSX & P3D

INFORMACION

Boeing 747-100 Paketa Mega Vëllimi 1

Këtu është Boeing 747 në të gjitha format e saj të ndarë në 8 paketa të mëdha tejet të detajuara. Ky vëllim përmban repaints 16 nga të lartë të cilësisë së mesme të ndara sipas modelit të tyre. Të përfshira me të vërtetë dhe porosi tingujt për secilin lloj të motorit. Një add-on i madh për tifozët e 747.

Modelet dhe Virtual Cockpit :


Përmban modele 6 Boeing 747-100 që ndajnë në variante të Standard, -SR dhe -SF.
Ky vëllim nuk përmban një kabinë Virtual (VC) për shkak të modeleve që janë FS2004 amtare dhe jo FSX.

Lista e repaints:
 • Boeing 747-100: (liveries 12)
  • American Airlines / Delta Air Lines / Eastern Air Lines / Rollout Livery / Japan Air Lines
  • National Airlines / Pan Am (liveries 2) / Kulla Air / Trans World Airlines (liveries 3)
 • Boeing 747-100SF: (1 Shablloni)
  • United Parcel Services
 • Boeing 747-100SR: (liveries 3)
  • Të gjitha Nippon Airways (liveries 3)
Stuff të zakonshme dhe shtesa :

Një fotografi aircraft.cfg, edituar nga lart poshtë, shumë mete fikse (duke përfshirë edhe ato të peshës dhe karburantit e cila reduktuar performancën e avionit) dhe 23 pikëpamjet shtesë si zakonisht për të pasur një përvojë më të mirë.
Projekti Opensky 747, përmban një shërbim Njësia e Shërbimit Ground (GSU) e cila Iis pëlqente shumë. Për më shumë udhëzime për të aktivizuar atë, lexoni kartelën README.


2013-4-7 15-43-17-188

2013-4-7 15-43-25-450

2013-4-7 15-44-43-329

2013-4-7 15-44-52-422

Lista e të gjitha vëllimet në dispozicion për shkarkim:
 1. Boeing 747-100 Mega Paketa Vol.1 FSX & P3D
 2. Boeing 747-200 Mega Paketa Vol.2 FSX & P3D
 3. Boeing 747-200 Mega Paketa Vol.3 FSX & P3D
 4. Boeing 747-300 Mega Paketa Vol.4 FSX & P3D
 5. Boeing 747-400 Mega Paketa Vol.5 FSX & P3D
 6. Boeing 747-400 Mega Paketa Vol.6 FSX & P3D
 7. Boeing 747-8XX Mega Paketa Vol.7 FSX & P3D
 8. Boeing 747-XXX Mega Paketa Vol.8 FSX & P3D

INFORMACION