Gjuhë

Boeing 747-300 Mega Paketa Vol.4 FSX & P3D

INFORMACION

Boeing 747-300 Paketa Mega Vëllimi 4

Këtu është Boeing 747 në të gjitha format e saj të ndarë në 8 paketa të mëdha tejet të detajuara. Ky vëllim përmban repaints 20 e cilësisë së lartë të ndara sipas modelit të tyre. Të përfshira me të vërtetë dhe porosi tingujt për secilin lloj të motorit. Një add-on i madh për tifozët e 747.

Modelet dhe Virtual Cockpit :

Përfshin modele 13 Boeing 747-300 që ndajnë në opsionet e ndryshme të motorit (General Electric, Rolls-Royce dhe Pratt & Whitney) Dhe variantet e tyre (-300, -300M & -300SF).
Ky vëllim nuk përmban një kabinë Virtual (VC) për shkak të modeleve që janë FS2004 amtare dhe jo FSX.

Lista e repaints:
 • Boeing 747-300: (liveries 16)
  • Ansett Australia / Japan Air Lines (liveries 3) / Japan Asia Airways / Project Opensky Livery / Pullmantur Air
  • South African Airways (liveries 7) / Thai International Airways / VARIG
 • Boeing 747-300M: (liveries 3)
  • Singapore Airlines / VARIG (liveries 2)
 • Boeing 747-300SF: (1 Shablloni)
  • Southern Air Cargo
Stuff të zakonshme dhe shtesa :

Një fotografi aircraft.cfg, edituar nga lart poshtë, shumë mete fikse (duke përfshirë edhe ato të peshës dhe karburantit e cila reduktuar performancën e avionit) dhe 23 pikëpamjet shtesë si zakonisht për të pasur një përvojë më të mirë.
Projekti Opensky 747, përmban një shërbim Njësia e Shërbimit Ground (GSU) e cila Iis pëlqente shumë. Për më shumë udhëzime për të aktivizuar atë, lexoni kartelën README.


2013-4-7 16-0-26-755

2013-4-7 16-1-33-405

2013-4-7 16-2-7-527

INFORMACION