Gjuhë

POSKY Embraer ERJ 145 FSX

INFORMACION

Përditësuar April 25, 2010: mat fikse që nuk janë shfaqur në kabinë virtuale

Ndoshta një nga shtesat më të mira nga interneti FSX. Kjo është një shtesë e bërë fillimisht për FS2004 por 100% është përshtatur për të FSX: SP1 dhe SP2 kompatibil. Vetëm shikoni imazhin e kabina virtuale më lart për të kuptuar cilësinë për të cilën po flasim. Një mrekulli! Efekti i natës është shumë realist

Në këtë paketë, unë kam përfshirë dhe përshtatur 11 ngjyra: Air France, Swiss International Air Lines, American Eagle, Kina Lindore Airlines, Forca Aerea Brazileira (variant ushtarak), US Airways Express, Delta Connection, BA Connect (BA) Continental Express , Alitalia 700th, Qyteti Airlines

Warning fotografi të madhe 154 MB

INFORMACION